jueves, 26 de octubre de 2017

LA IMPORTÀNCIA DE L'AMISTAT

Una vesprada molt tranquil·la, mentre passejaven pel parc de gossos on hi havien tubs per a practicar passejaven Lidia i Noelia.
Lidia era de estatura mitjana, amb els ulls marrons, el pel llis i castany i li agradava molt nadar amb la seua gosseta Chispa que era marró i la seua rasa era Pomerania, també passejava amb Noelia que era alta, amb els ulls marrons i que li agradava molt cuidar a la seva mascota Sky que era de color gris i la seua rasa era Brako.


Es van trobar a una gosseta que era negra i se pensaven que era de rasa Labrador però era de rasa Bulldog, que es deia Kora, la gosseta tenia una ferida en la pota i no podia caminar així que Noelia i Lidia se la van emportar a la seua casa i la van curar. Van ficar cartells per tots els llocs a vore si tenia duenya i efectivament tenia una duenya que es deia Teo era alta amb els ulls marrons i el pel llis i castany , portave dies buscant a la seua mascota i va vore els cartells i va cridar, Noelia li va dir que anara a sa casa a les quatre de la tard i va anar. Quan la seva mascota li va vore, va saltar sobre ella de la alegria que tenia al vore-la, després d’una estona les tres van parlar i es van fer molt amigues i mai mes es van separar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario