miércoles, 25 de octubre de 2017

LA GRAN AVENTURA

En un lloc molt molt llunyà, tres millors amics, la zebra,el tigre i el mono. Anaven a emprendre una aventura, però ells encara no ho sabien, i cadascú amb un carácter diferent.


Aquestos tres millors amics vivien a la selva, cada vesprada eixien a jugar, emprenien aventures. Fins que un bon dia van sentir un soroll molt estrany, van eixir de sa casa i van trobar als humans tallant tots els arbres. El tigre els va dir als seus amics:
- No us preocupeu, jo me'n vaig, i seguiré dormint.
- Com pots dir que seguiràs dormint!? En uns dies a lo millor no ens queda casa- va dir el mono.
- El mono te raó, tenim que fer algo de seguida!- va dir la zebra.
- Tu sempre estàs de la part del mono- va dir el tigre.
- No és veritat, el que passa es que la teva idea de seguir dormint, no em pareix gens encertada- va cridar la zebra.
- Pues no sé per què, perquè la meva idea de seguir dormint és la millor opció i així no et preocupes dels problemes- va dir el tigre
- Pareu ja de discutir! Ara tenim coses més importants a fer, per exemple, hem de salvar la nostra casa d'un desastre total i absolut- va dir el mono.

Els tres amics van fer les paus , van eixir d'aquell embolic cap a una altra selva.

Pel camí es van trobar a una parella de mosques.
- Perdoneu, ens hem perdut, no sabem on estem, ens podríeu ajudar?- va dir la pantera.
- No li feu cas, sabem perfectament on estem- va dir el tigre.
- Perdoneu, senyor i senyora mosca, ens podríeu dir el el camí per anar a una altra selva?-va dir el mono.
- Es clar que sí, per anar a una altra selva heu de creuar el riu dels cocodrils, el laberint de les lianes i desprès la cova dels rats penats- va dir la senyora mosca.
- Que tingueu un bon viatge, i que tot us vaja com us espereu- va dir el senyor escarabat.
I així se'n van anar els tres amics a emprendre la gran aventura.

Primer van passar el riu de cocodrils. La zebra va creuar el riu nadant, el tigre va passar per damunt dels cocodrils, i el mono va idear una manera de passar el riu agarrant-se per les lianes per damunt dels cocodrils.
Desprès van anar al laberint de les lianes, la zebra anava acatxada per a no tocar ni una liana i veure tot, el tigre anava caminant i es xocava amb totes les lianes, i el mono anava agarrant-se a totes les lianes per poder veure- ho tot.
Finalment van anar a la cova dels rats penats, el tigre anava caminant per la foscor i es xocava amb tot, la zebra anava caminant, guiant-se amb el seu olfacte, i el mono va idear la manera de fer foc, i veure-ho tot.
Al final van eixir de la cova i es van trobar una selva, molt bonica, amb cascades , arbres, animals, i sobre tot diversió al màxim. Al final es van quedar a viure allí i van viure feliços per sempre més, i sobretot sense discutir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario